Ga direct naar de inhoud.

Succesvolle eerste Carwash Westland Rally!

De allereerste editie van de Carwash Westland Rally is een feit! Met een meer dan trots gevoel kijken we terug op deze bijzondere dag. Het was een dag vol blije gezichten, lekker eten, mooie wegen en gezelligheid. Met maar liefst 116 deelnemers verdeeld over 60 teams, was de opkomst fantastisch!

We trapten de dag af bij Carwash Westland, waar een overheerlijk ontbijtje klaarstond voor alle deelnemers en iedereen zijn goed gevulde goodiebag ontving. Om 09:30 werd de eerste auto van de in totaal 60 teams afgevlagd bij de start van deze fantastische route en daarmee was de dag echt begonnen!

Na een klein uurtje te hebben gestuurd over leuke Westlandse wegen, was het tijd voor een smakelijke pitstop. Alle teams ontvingen op de route een heerlijk ijsje van ijssalon I Fiori, waarbij er tijd was om onderling met elkaar te kletsen en vervolgens de route voort te zetten. In Brielle stopten we voor een overheerlijke lunch. Restaurant de Hoofdwacht ontving ons op hun heerlijk ruime terras, waar we met zijn allen konden genieten van het zonnetje en het eten. Nadat de buikjes gevuld waren, was het tijd om de route voort te zetten!

De middagroute bracht ons onder andere door het mooie Tinte, Vierpolders, Oudenhoorn en natuurlijk het prachtige Westland. Rond 15:30 uur kwamen we aan op het marktplein in 's-Gravenzande, waar de route eindigde. We werden door Eetcafe de Witte hartelijk verwelkomd en voorzien van een welverdiend koud drankje. Na even bijgekletst te hebben, was het tijd voor de prijsuitreiking en de bekendmaking van het totaal opgehaalde geldbedrag.

Mede dankzij alle deelnemers en sponsoren hebben wij deze dag in totaal €4.500,- opgehaald voor het goede doel “Team Westland”! Wij zijn super trots dat we, naast het organiseren van deze goed verzorgde dag, nog zo'n ontzettend mooi bedrag hebben weten op te halen met elkaar. Op naar de volgende editie!

Klik hier om de gehele fotogalerij te bekijken!

De Carwash Westland Rally 2024 werd mede mogelijk gemaakt door:

 

« terug