Ga direct naar de inhoud.

Help mee om Jade’s droom werkelijkheid te maken!

Soms raken verhalen ons diep. Het verhaal van Jade Kops, een 17-jarig meisje uit het Westland, is zo'n verhaal. Sinds 2021 vecht Jade tegen een agressieve vorm van kinderkanker. Op 29 augustus 2024 kreeg ze het hartverscheurende nieuws dat ze niet meer beter zal worden. Maandag 16 september 2024 is Jade gestart met levensverlengende bestralingen. Toch blijft ze vechten, niet alleen voor zichzelf, maar ook voor haar lotgenootjes.

Naast de geweldig actie voor het Prinses Maxima Centrum, heeft Jade ook nog een eigen stichting genaamd ‘Stichting Jade Uitwaaimomenten’. Deze richtte Jade in januari dit jaar op.
Deze stichting biedt gezinnen met een kind dat tegen kanker vecht een ‘uitwaaimoment’: een kans om even te ontsnappen aan de dagelijkse zorgen en de zware behandelingen, om zo samen waardevolle herinneringen te maken.

Jade’s grootste droom is een eigen vakantiehuisje op Strandpark Vlugtenburg in het Westlandse 's-Gravenzande. Hier kunnen gezinnen langer verblijven en écht ontsnappen aan de dagelijkse zorgen. Het zou ongelooflijk zijn als deze droom uitkomt voordat Jade haar strijd moet opgeven.

Voor het vervullen van deze droom is veel geld nodig. Carwash Westland doet natuurlijk ook mee en doneert €2.000,- wat aan het eind van de actie wordt opgeteld bij het totaal opgehaalde bedrag. We hopen dat ook u wilt helpen. Elke euro brengt Jade’s droom een stap dichterbij!

Daarnaast bewaren we alle lieve berichten die jullie bij de donatie schrijven. Deze zullen we, samen met het opgehaalde bedrag, overhandigen, zodat Jade alle steun en warmte kan voelen.

De actie loopt t/m maandag 30 september.
Begin oktober zal het totaalbedrag door middel van een grote cheque worden overhandigd aan Jade en haar familie. Laten we samen Jade’s droom realiseren!

Klik hier om te doneren!

Dankzij jullie steun kunnen we samen een verschil maken voor vele gezinnen. Alvast hartelijk dank voor jullie betrokkenheid!

Met vriendelijke groet,

Het team van Carwash Westland

« terug